Parembugan:Dhialèk Banyumasan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kaca iki (lan kaca-kaca liya sajinis), apa apiké dialihake menyang Basa Jawa dhialèk Banyumasan ya? Pras pirembagan 17 Juni 2012 00.56 (UTC)

Kula sarujuk sanget, awit bongkot dhialek Banyumasan menika Basa Jawa. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 17 Juni 2012 03.45 (UTC)