Parembugan:David Beckham

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Artikel iki basané campuran antara ngoko lan krama. Meursault2004ngobrol 10:51, 10 Mei 2011 (UTC)