Parembugan:Dasanama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

dasanama

Iya artikelé wis taktambah sithik. Meursault2004ngobrol 16:25, 15 April 2011 (UTC)