Parembugan:Danureja IV (III)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan[besut sumber]

Mas @Wirjadisastra:, nyuwun tulung digawekake cathetan kanggo dipasang ing saben wiwitan artikel Danureja IV-IX kang nerangake anane beda panulisan urutan iki. Nuwun. Ganyong (rembugan) 26 April 2018 09.32 (UTC)

Bènten urutan kados pundi Pak @Ganyong:? Manawi wonten kalih sumber ingkang mratélakaken urutan ingkang bènten, dipunparingi informasi kalih-kalihipun mawon Pak. Conto: miturut A, Danureja IV[1] déné miturut B Danureja V[2]. Wirjadisastra (rembugan) 1 Mèi 2018 11.47 (UTC)
Numpang komentar, nek ana beda panulisan urutan, mending panulisan judule kaya ngene bae: id:Paus Timotius III (IV) dari Aleksandria atau en:James VI and I --Glorious Engine (rembugan) 1 Mèi 2018 19.54 (UTC)
saé niku pak @Glorious Engine:. Nanging ing panulisan artikel Wikipedia iki luwih ngeboti urutan sing gedhé (wis katerangake ing artikel patih Ngayogyakarta) dadi mbokmenawa luwih trep ditulis Danureja IV (III). Isi artikel Danureja VI sd. Danureja VIII uga bakal tak owahi. Terjemahan ing basa Indonesia perlu diowahi uga. Matur nuwun. Ganyong (rembugan) 1 Mèi 2018 22.50 (UTC)