Parembugan:Citraksi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citraksi iki ing paraga Mahabharata versi Mitologi Hindhu sapa ya?Pras pirembagan 17 Juni 2012 00.53 (UTC)