Parembugan:Citraksi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Citraksi iki ing paraga Mahabharata versi Mitologi Hindhu sapa ya?Pras pirembagan 17 Juni 2012 00.53 (UTC)