Citraksi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Citraksi

Citraksi iku salah sawijiné tokoh saka wiracarita Mahabharata uga kulawarga korawa. Ing jagad pewayangan, Citraksi asring bebarengan karo Citraksa lan Durmagati. Citraksi nduwèni sipat prigel lan seneng umuk, sarta ngomonge glagepen.