Parembugan:Cecak (kéwan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jeneng[besut sumber]

Luwih trep cecak tinimbang cecek. Meursault2004ngobrol 15 November 2015 00.15 (UTC)

Inggih, Pak. Ingkang baku panci cecak. Cecek punika satunggaling sandhangan wonten aksara Hancaraka.

Sayektosipun sami mawon, namung variasi swanten, nanging miturut Bausastra cecak punika ingkang baku. Meursault2004ngobrol 15 November 2015 02.23 (UTC)

Boten saged dipunpindhah. Kacanipun kanggé kaca disambiguasi. Cahyo Ramadhani pirembagan 15 November 2015 04.37 (UTC)

menawa artikele dijenengi cecak (kewan), saged mboten? Ganyong (rembugan) 17 Juni 2017 14.33 (UTC)

Sampun Mas @Ganyong. Wirjadisastra (rembugan) 18 Juni 2017 03.14 (UTC)