Parembugan:Burisrawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ya wis lumayan nanging tèksé isih kudu dipérang manèh supaya luwih cilik lan luwih énak diwaca :-) Matur nuwun, mengko ya bisa tak-lakoni. Meursault2004ngobrol 02:14, 22 November 2007 (UTC)

Fotone wayang kok elek-elek. Jan-jane aku kepingin nyumbang foto-foto wayang kulit purwa duweku marang wikipedia. Ning aku kok ora ngerti carane ngirimke foto gambar wayang ning Jv wikipedia. Mula aku nyuwun informasine mungguh piye carane ngirim foto wayang duweku kuwi. Matur nuwun. Saka Mas amien ing Yogyakarta. email - amiennugroho76@yahoo.com

MasAmien, matur nuwun sadurungé, nanging gambar utawa foto sing diamot ing Wikipedia kudu ora nglanggar hak cipta lan miturut paugeran iki. Carane gampang wae:
  1. Gawe akun ing kene (mlebu log)
  2. Nunggu akun wis umur telung dina utawa patang dina
  3. Unggah gambar ing artikel sing magepokan.

Teknik ngunggah gambar utawa foto pirsani carane ing kene. Yen isih ana pitakonan hubungi aku ing klik tulisan iki. Pras rembugan 04:26, 1 Juni 2010 (UTC)