Parembugan:Bon Jovi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nuwun sewu nderek usul.

Irah-irah Bon Jovi : kadosipun kirang jangkep, asma jangkepipun Jon Bon Jovi.Saumpami dipun pindhah dados Jon Bon Jovi pripun.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 12:17, 14 September 2011 (UTC)

Loh mas, yen ora kleru artikel iki kan crita ngenani "grup musik Bon Jovi", dadi katone wis bener irah-irahane. Yen arep gawe artikel ngenani para personile kaya Jon Bon Jovi bisa digawe artikel liya. Matur nuwun.Pras pirembagan 12:51, 14 September 2011 (UTC)

Matur nuwun panjelasipun Pak Pras.Wilujeng nyunting. PL09Puryono| Pirembagan! 15:03, 14 September 2011 (UTC)