Parembugan:Biskop

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Biskop[besut sumber]

Iki sajaké ing Jawa istilahé "biskop". Istilahé kapacak ing Kajawèn, lan kayané tembung sesepan basa Landa, saka "bisschop". Wirjadisastra (rembugan) 22 Juli 2017 14.48 (UTC)