Parembugan:Basa Urdu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Urdu menika kados basa Jawi ugi mbèntenaken antawis ungel rétroflèks kaliyan dantya. Ing basa Urdu piyambak /d/ ing tembung Urdu dipunungelaken [d̪]. Dados irah-irahanipun kula alihaken malih. Meursault2004ngobrol 20 Novèmber 2017 11.40 (UTC)