Parembugan:Basa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pérangan ing sangisoring tag gabung mung tumrap basa Jawa, usul digabung menyang artikel Basa Jawa waé. 114.79.48.36 20:06, 11 Januari 2011 (UTC)

Sarujuk. Meursault2004ngobrol 22:52, 11 Januari 2011 (UTC)
Wis takpindhah nanging sajatiné isiné kurang trep alias rada salah. Sajatiné ing basa Jawa iku namung ana gaya basa ngoko, krama lan madya. Saliyané iku ana sawetara tembung-tembung krama inggil lan andhap sing bisa dienggo ing kabèh gaya utawa tingkatan basa. Krama inggil iku dudu tingkatan dhéwé. Meursault2004ngobrol 23:02, 11 Januari 2011 (UTC)