Parembugan:Arya Penangsang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nèk ora salah Arya Penangsang guguré ususé pedhot kena keris. Meursault2004ngobrol 09:54, 26 November 2010 (UTC)

Karana artikel punika dereng wonten, gambar-foto kula cobi pasang foto pasarean Arya Penengsang.menawi mboten sarujuk saget dipun busak.Matur nuwun.Salam Taklim. Puryono| Pirembagan! 12 Februari 2012 13.49 (UTC)