Parembugan:Anies Baswedan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dheweke kuwi salah siji saka 20 tokoh sing bisa gawe owahing donya kanggo 20 taun mengarep, sing ditetepake Majalah Foresight sing terbit ing Jepang wulan April 2010.

Hmm, takkira kudu diowahi ukara iki supaya ora botsih (POV). Meursault2004ngobrol 07:56, 5 Agustus 2011 (UTC)