Parembugan:Angka Jawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Yen etungan sing saka basa Sanskrit kepriye? eka, dwi, tri, sekawan, gangsal, kalihdasa lll. (lan liya-liyane) (opo kuwi basa krama ya? aku lali...) Bennylin (guneman) 03:52, 16 September 2008 (UTC)