Parembugan:Alfabèt Kiril

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Para sadherek, Cyrillic iku wunine dudu Sirilik hanangin Kirilik. Kula usul, nalikane nyuba ngalihbasa saka basa enggris, mbok nggih kaliyan dimirengke wuni-wuni tembunge ora mung waton bedhek wunine tembung ing basa enggris. matursuwun. Ditulis déning Jadinegara 15 Juni 2015 01.41‎

Matur nuwun Mas @Jadinegara. Ing basa Inggris uniné iku pancèn Sirilik. Mangga diwaca iki ana kutipan saka intro artikelé ing basa Inggris.

The Cyrillic script /sɨˈrɪlɪk/ is an alphabetic writing system

.

Nanging ing basa Rusia, uniné pancèn Kirilik utawa persisé Kirillitsa (Кириллица). Meursault2004ngobrol 18 Oktober 2015 22.02 (UTC)