Parembugan:2G

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sampun[besut sumber]

Mas @Mohamadhzanhari:, sekoneng, tetular, lan tèken niku napa, nggih? Wirjadisastra (rembugan) 24 Juli 2017 07.37 (UTC)

@Wirjadisastra: Sekoneng = sekelompok , tetular = (bahasa inggris) transmit, tèken = (bahasa inggris) signature, artinipun bertanda. Mohamadhzanhari (rembugan) 24 Juli 2017 23.19 (UTC)