Paolo Nespoli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paolo A. Nespoli
Antariksawan ESA
KabangsanItali
StatusPensiun
Lair (1957-04-06) 6 April 1957 (umur 65)
Milan, Itali
Pedamelan sanèsAngkatan Darat Itali
Wekdal ing ruwang angkasa313 dina 2 jam 36 minit
MisiSTS-120, Soyuz TMA-20 (Ekspedisi 26/27), Soyuz MS-05 (Ekspedisi 52/53)
Èmblem misi40px 40px 40px 40px 40px 40px 40px

Paolo Angelo Nespoli (lair 6 April 1957; umur 65 taun) yaiku antariksawan lan insinyur saka Itali saka Badan Antariksa Eropa. Ing 2007, ia miwiti lunga menyang luar angkasa nganggo pesawat ulang alik Discovery minangka spesialis misi STS-120.

Referensi[besut | besut sumber]

 Artikel ini berisi bahan berstatus domain umum dari situs web atau dokumen National Aeronautics and Space Administration.

Pranala jaba[besut | besut sumber]