Panggorèng hawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Goreng udara

Panggoreng udara minangka oven konveksi countertop cilik sing dirancang kanggo simulasi gorengan tanpa nyelehake panganan ing lenga. [1] [2] Kipas nyebarke hawa panas kanthi kacepetan dhuwur, ngasilake lapisan garing liwat reaksi coklat kayata reaksi Maillard . Sawetara tinjauan nemokake manawa oven konveksi biasa utawa oven pembakar roti konveksi ngasilake asil sing padha becik. [3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Are air fryers worth it?". Wired. 2018-05-10. Dibukak ing 2019-01-08.
  2. Clark, Melissa (April 1, 2019). "6 Tips for Using Your Air Fryer". The New York Times. Dibukak ing July 10, 2020.
  3. "The Best Air Fryer Is a Convection Toaster Oven", The Wirecutter, The New York Times September 27, 2019