Pangasinan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ph locator map pangasinan.png

Pangasinan iku propinsi ing Filipina. Kutha krajané ya iku Lingayen. Propinsi iki dumunung ing Region Ilocos. Propinsi iki nduwèni jembar wewengkon 5.368 km² kanthi padunung cacah 2.956.726 jiwa (2015). Propinsi iki nduwèni kapadhetan padunung 551 jiwa/km².

Munisipalitas[besut | besut sumber]

Cithakan:Philippines political divisions