Pangasinan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ph locator map pangasinan.png

Pangasinan iku propinsi ing Filipina. Kutha krajané ya iku Lingayen. Propinsi iki dumunung ing Region Ilocos. Propinsi iki nduwèni jembar wewengkon 5.368 km² kanthi padunung cacah 2.434.086 jiwa (2000). Propinsi ikinduwèni angka kapadhetan padunung 153 jiwa/km².

Munisipalitas[besut | besut sumber]

Cithakan:Pangasinan Cithakan:Philippines political divisionsCithakan:Filipina-geo-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pangasinan&oldid=1029464"