Pangasinan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ph locator map pangasinan.png

Pangasinan iku sawijining provinsi ing Filipina. Ibu kuthané ya iku Lingayen. Provinsi iki dumunung ing Region Ilocos. Provinsi iki nduwèni jembar wewengkon 5.368 km² kanthi pedunung cacah 2.434.086 jiwa (2000). Provinsi ikinduwèni angka kapadhetan pedunung 153 jiwa/km².

Munisipalitas[sunting | Owah sumber]

Cithakan:Pangasinan Cithakan:Philippines political divisions Cithakan:Filipina-geo-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pangasinan&oldid=833557"