Panganggo:PL08 Elok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
PL08 Elok
Elok wahyuni.jpg
Jeneng Elok
Kothak panganggo
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad" Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Logo Papat Limpad.jpg
Panganggo iki Panitia Papat Limpad 2011
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2" Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"


Nuwun, Tepangaken nama kula, Elok Wahyuni, panitia Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni Jurusan Bahasa dan Sastra Jawa

Bintang Wiki[besut | besut sumber]

Logo Papat Limpad.jpg BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 08:44, 3 Juni 2011 (UTC)


Logo PL 2012.jpg BintangWiki Papat Limpad 2012
BintangWiki Papat Limpad 2012 dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad 2012 ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. ”Kaaturaken dhumateng Mbak Nurul minangka Panitya Proyek Papat Limpad 2012 lan lelabetanipun ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Pras pirembagan 14 Juni 2012 02.18 (UTC)