Panganggo:JV03 Shofwan Yusuf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tepangaken asma kula Shofwan Yusuf. kula peserta kompetisi Papat Limpad 2012 saking Universitas Diponegoro Semarang. Fakultas Ilmu Budaya jurusan Ilmu Perpustakaan kula asalipun saking Jepara