Panganggo:JV03 Primadita Herdiani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tepangaken nama kula Primadita Herdiani. Kula peserta kompetisi Papat Limpad 2012 saking Universitas Diponegoro, Semarang.