Pamplona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi kutha Pamplona

Pamplona iku kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Sing ndunungi ana 191.000 jiwa (2004).