Pamplona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi kutha Pamplona

Pamplona iku kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Sing ndunungi ana 191.000 jiwa (2004).