Pamplona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi kutha Pamplona

Pamplona iku kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Padunungé ana 191.000 jiwa (2004).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pamplona&oldid=974129"