Pamplona

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lokasi kutha Pamplona

Pamplona iku kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Padunungé ana 191.000 jiwa (2004).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pamplona&oldid=974129"