Pamplona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lokasi kutha Pamplona

Pamplona iku kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Sing ndunungi ana 191.000 jiwa (2004).