Pameres jeruk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cetes jeruk nipis kaca

Pameres linglang punika salah sawijining piranti cilik ing pawon dirancang kanggo extract jus saka lemons utawa liyane jeruk woh kayata oranges, jeruk bali, utawa jeruk. Iki dirancang kanggo misah lan ngremuk pulp buah kanthi cara sing gampang dioperasikake. Peras jeruk nipis bisa digawe saka bahan sing tahan asam, kayata plastik, kaca, logam (biasane aluminium) utawa keramik.

Kompreser "Juicy Salif" saka Philippe Starck (1990), ora sejatine kanggo meres jeruk.

Referensi[besut | besut sumber]