Pala kapendhem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pala kapendhem ya iku sawernane tetuwuhan kang hasile kapendhem ing njero lemah, upamane tela pohung, suweg, gembili, uwi, kacang brul, ganyong, garut lan besusu