Pai markuni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pie macaroni panas

Pai Macaroni minangka sajian salah sawijining olahan kaserol adhedhasar makaroni panggang lan keju . Bahan utama kalebu makaroni sikut, keju lan susu. Ana macem-macem variasi regional; contone, sawetara resep saka masakan Amerika abad kaping 19 kalebu macem-macem daging. Ing Skotlandia, biasane disiapake nggunakake jajanan kerak banyu panas, lan ing wilayah liyane, sajian kasebut mungkin ora duwe kerak.