Pai anggur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Grape pie
Grape pie.jpg
A Concord grape pie
Panggonan asalNaples, New York
Tlatah utawa prajaNew York
Woworan pokokConcord grapes
Buku masakan: Grape pie  Médhia: Grape pie

Pai anggur minangka salah sawijining jinis pai buah sing digawe saka anggur Concord lan minangka bagean saka tradhisi wektu panen ing wilayah Finger Lakes, New York, Amerika Serikat . Khusus digoleki ing Naples, New York, Festival Anggur, lan bisa ditemokake ing macem-macem toko ing sekitar kutha.

Referensi[besut | besut sumber]