Pageblug Covid-19 ing Sri Lanka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pageblug Covid-19 ing Sri Lanka
COVID-19 Sri Lanka per capita cases map.svg
Peta kasus terkonfirmasi per yuta penduduk
Sri Lanka COVID-19 Deaths by district.svg
Peta kematian terkonfirmasi
LaraCOVID-19
Turunan VirusSARS-CoV-2
KapernahSri Lanka
Kadadéan kapisanKolombo
Surya27 Januari 2020 – saiki
(2 years, 7 months and 3 weeks)
SumberWuhan, Hubei, Tiongkok
Kadaéan kang kacathet613,478 [1][2]
Kadéan kang aktif18,206 [1]
Mari579,780 [1]
Mati
15,492 [1]
Sana kang resmi
epid.gov.lk
https://hpb.health.gov.lk/

Pageblug Covid-19 ing Sri Lanka yaiku bagean saka pageblug kabeh donya penyakit koronavirus 2019 (COVID-19) sing disebabke dening virus sindrom pernapasan akut abot koronavirus 2 (SARS-CoV-2). Kasus kapisan saka virus kasebut ing Sri Lanka terkonfirmasi ing 27 Januari 2020, sawise wadon Tiongkok berusia 44 taun, digawa menyang Rumah Sakit Penyakit Menular ing Angoda, Sri Lanka.[3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b c d "COVID-19 Situation Report". Health Promotion Bureau (Sri Lanka). Dibukak ing 24 May 2021.
  2. "Epidemiology Unit". Ministry of Health (Sri Lanka). Dibukak ing 24 May 2021.
  3. "First patient with coronavirus reported in Sri Lanka". Colombo Page. 27 January 2020. Diarsip saka asliné ing 29 January 2020. Dibukak ing 2 February 2020.

Pranala jaba[besut | besut sumber]