Pageblug Covid-19 ing Kamboja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pageblug COVID-19 ing Kamboja
Cambodia COVID-19 by number of cases.svg
Peta provinsi karu kasus terkonfirmasi
(ing 12 Juli 2021)
LaraCOVID-19
Turunan VirusSARS-CoV-2
KapernahKamboja
Kadadéan kapisanSihanoukville
Surya wiwitan27 Januari 2020
(2 years, 7 months, 2 weeks and 6 days)
SumberWuhan, Hubei, Tiongkok
Kadaéan kang kacathet107,441[a] (+822)
Kadéan kang aktif5,609 (+307)
Mari99,628 (+494)
Mati
2,197 (+21)
Sana kang resmi
Communicable Disease Control Department

Pageblug COVID-19 ing Kamboja yaiku bagean saka pageblug kabeh donya penyakit koronavirus 2019 (COVID-19) sing disebabke dening sindrom pernapasan akut abot koronavirus 2 (SARS-CoV-2). Kasus impor kapisan ing Kamboja terdeteksi ing Sihanoukville ing 27 Januari 2020.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Turton, Shaun (1 October 2021). "Cambodia COVID cases plummet after PM orders reduced testing". Nikkei Asia (ing basa Inggris).
  2. "Cambodia confirms first case of coronavirus: Health minister". CNA.asia. 27 January 2020. Diarsip saka asliné ing 27 January 2020. Dibukak ing 27 January 2020.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:COVID-19
Masalah sitiran: Tenger <ref> ana tumrap golongan aran "lower-alpha", nanging tenger <references group="lower-alpha"/> sing magepokan ora ana, utawa </ref> panutup ora ana