Pèyèk Bayem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
peyek bayem digulung

Peyek Bayem inggih punika salah satunggaling jinis dhedhaharan awujud nyamikan ingkang dipundamel saking bayem diadoni nganggé glepung lajeng dipungoreng.