Pátria

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Pátria iku lagu kabangsané Timor Wétan.


Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pátria&oldid=812593"