Oreo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Oreo ya iku jeneng dagang jinis biskuit sing diprodhuksi dening Nabisco. Oreo pisanan digawe ing taun 1912. Oreo dumadi saka rong biskuit coklat kanthi krim putih ing tengah. Salah siji cara populer kanggo mangan Oreo ya iku nyelupke ing susu.

Kajaba iku oreo uga digunakake kanggo bahan mentahan kanggo panganan liyane, kayata susu kocok lan es krim.