Opak (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Opak iku tegesé bisa:

  • Kali Opak, sawijining kali ing Ngayogyakarta
  • Opak, sawijining panganan kripik sing digawé saka téla