Ondol singkong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ondol Pohung

Ondol Singkong iku panganan sing asalé saka Karésidenan Banyumas.[1] Panganan iki digawé saka téla sing diparut banjur diwenehi bumbu lan digoreng nganti garing.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Website resmi kabupaten banyumas banyumaskab.go.id diakses tanggal 4 mei 2020.