Omid Alishah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Omid Alishah
Omid Alishah - Persepolis vs. Est. Khuzestan.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Omid Alishah
Tanggal lair (1992-01-10) 10 Januari 1992 (umur 27)
Papan lair Sari, Iran
Dhuwur 1.70 m (5 ft 7 in)
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Persepolis
Angka 2
Karir nom
2004–2005 Padideh Sari
2005–2007 Moghavemat Sari
2007–2009 Sanaye Talaei Semnan
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2010 Nassaji 16 (3)
2010–2011 Naft Tehran 9 (1)
2011–2013 Rah Ahan 46 (14)
2013– Persepolis 102 (13)
2017–2018Tractor (loan) 6 (2)
Tim nasional
2009 Iran U17 4 (0)
2009–2010 Iran U20 5 (1)
2013 Iran U22 3 (1)
2015– Iran 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 28 May 2019.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 3 September 2018

Omid Alishah, (Pèrsi: امید عالیشاه‎‎‎ lair ing Iran, 10 Januari 1992; umur 27 taun),[1] sing luwih ditepang jenengé Alishah, ya iku salah siji juru main bal-balan teka Iran sing main ndhik posisi glandhang serang kanggo Liga Utama Iran ya iku Persepolis.[2][3] Alishah uga main ndhik Iran.[4]

Karier internasionalé[besut | besut sumber]

Piyambaké dadi salahsijiné anggota tim U-17 Iran.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Omid Alishah Player Profile - ESPN FC". www.espnfc.com. Dijupuk 2019-08-04. 
  2. "Omid Alishah rejoins Persepolis". Tehran Times (ing basa Inggris). 2018-04-18. Dijupuk 2019-08-04. 
  3. "ACL: Omid Alishah Left Out of Persepolis for Match with Al Ahli - Sports news". Tasnim News Agency (ing basa Inggris). Dijupuk 2019-08-04. 
  4. "Iran - O. Alishah - Profile with news, career statistics and history - Soccerway". us.soccerway.com. Dijupuk 2019-08-04.