Omar Gooding

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Omar M. Gooding (lair ing Amérika Sarékat, 19 Oktober 1976; umur 41 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]