Omar Gooding

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Omar M. Gooding (lair ing Amerika Serikat, 19 Oktober 1976; umur 40 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Omar_Gooding&oldid=1106957"