Olahan Nagoya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ramen restaurant in Yuzawa 2.jpg

Masakan Nagoya biasane dibumbui karo mame miso utawa tamari, jinis kecap sing digawe utamane ing wilayah Chūbu . Bumbu kasebut menehi rasa sing kuwat kanggo masakan Nagoya. Piring sing diilhami panganan asing, kayata macem-macem masakan spaghetti lokal lan mi "Taiwan" wis dadi bagean penting saka masakan Nagoya.

Galeri[besut | besut sumber]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng JG
  2. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng CNN