Olahan Catala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Catalana crema
A xuixo
Trayete panel, amarga biasane disajikake

Masakan Catalan yaiku masakan saka Catalonia . Iki uga bisa ngrujuk marang masakan Roussillon lan Andorra, sing nomer loro uga duwe masakan sing padha karo comarque Alt Urgell lan Cerdanya, sing asring diarani "masakan gunung Catalan". [1] Iki dianggep minangka bagean saka masakan Mediterania sisih kulon. [2]

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. Sen, Miquel, et al, 2005, La Cuina comarca a comarca: Andorra-Cerdanya, Ciro DL. Barcelona.
  2. [1] The New York Times, Spain: A Catalan Ole