Oid, Mortales

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Oid, Mortales iku lagu kabangsané Argentina.

Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oid,_Mortales&oldid=812430"