Oenino, Timor Tengah Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Oenino, Timor Tengah Kidul
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Timor Tengah Selatan {{{nama dati2}}}]]

Oenino iku kacamatan ing Kabupatèn Timor Tengah Selatan Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupatèn Timor Tengah Selatan