O (laguné Coldplay)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

"O" (uga dikenal "O (Fly On)") iku tembang déning band asal Inggris ya iku Coldplay kanggo album studio kaping enem mau Ghost Stories (2014). Iku katon minangka tembang kaping sanga uga tembang final ing album iki. Tembang iki kapérang dadi rong babak : "Fly On" (0:00-3:54) lan "O" (6:18-7:47), ing èdhisi standar saka Ghost Stories antarané loro tembang ana punjul rong menit ancasé bungkem, déné nalika ing èdhisi Target Deluxe ora ana let bungkem. Sawijining vèrsi trèk langsung direkam ing Royce Hall saka Los Angeles katon ing Ghost Stories 2014.

Komposisi[besut | besut sumber]

"Fly On"[besut | besut sumber]

"Fly On" iku tembang kang ndhelik ana babak awal trèk. Wujudé kawujud swara piano. [1][2]

"O"[besut | besut sumber]

"O" ya iku babak ing mburi trèk. Babak iki diwiwiti déning koor album bukaan, "Always in My Head". Ing njero tembang iki, Chris Martin mbalèni ukara "Don't ever let go" liwat vocoder. Tambahan vokal saka putriné Martin, Apple (lan kanca dhèwèké, Mabel), uga kalebu ing tembang iki.[3] Martin kang diwawancara déning Zane Lowe, dikukuhaké  tembang "O" kang dadi "tembang favorit Coldplay". Iku uga nyatakaké yèn tembang iki kalebu duwèni pesen saka album: "Never give up".[4] vèrsi béda saka "O", mau "O (Reprise)", katon ing mburi saka Target deluxe edition saka Ghost Stories, didol déning Target mung ing Amérikah Sarékat,[5] lan iki kalebu vokal saka putrané Martin, jenengé Musa. Iki dadi final trèk ing A Sky Full of Stars EP. Vèrsi iki nyisihaké  sawijining synth saka Western-diperbawani ritme gitar.

Coldplay
Musisi Tambahan
  • Apple Martin – additional vocals (song "O")
  • Mabel Krichefski – additional vocals (song "O")
  • Moses Martin – additional vocals (song "O (Reprise)")

Tatar Lagu[besut | besut sumber]

Chart (2014) Peak
position
France (SNEP)[6] 107
UK Singles (Official Charts Company)[7] 108

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Coldplay songs