Nujood Ali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nujood Ali ( ﻧﺠﻮﺩ ﻋﻠﻲ ) (lair 1998) Inggih punika tokoh ing dalem paguyuban Yaman ngelawan maksakake mantenan saha ngerabikake bocah. Wonten umur sepuluh, Nujood gadhah pegatan, saha ngelawabTradisi suku. Wonten wulan November 2008 , AS majalah wadon Glamour ndadèkaké Nujood Ali saha pengacarane Shada Nasser dadi wadon of the Year. Wanine Ali dipuji karo wedokan donya inggih punika Hillary Clinton Saha Condoleezza Rice. Pengacara Ali Shada Nasser, lair Ing taun1964, inggih punika feminis saha spesialis hak asasi manungsa.