Nowa Dęba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nowa Dęba
POL Nowa Dęba COA.svg
Lambang Nowa Dęba
Barkas:POL Nowa Dęba map.svg
Lokasi Nowa Dęba
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Nowa Dęba
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Nowa Dęba (Jerman Neueichen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.