Notasi fonetis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Notasi fonètis utawa transkripsi fonètis iku sawijining sistem visual kanggo nggambaraké simbul swara sing kawetu jroning basa wicara. Transkripsi fonètik iki umu dipigunakaké jroning Abjad Fonètik Internasional.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Notasi_fonetis&oldid=1101181"