Notasi fonetis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Notasi fonètis utawa transkripsi fonètis iku sawijining sistem visual kanggo nggambaraké simbul swara sing kawetu sajeroning basa wicara. Transkripsi fonètik iki umu dipigunakaké sajeroning Abjad Fonètik Internasional.

Pranala njaba[besut | besut sumber]