Notasi fonetis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Notasi fonètis utawa transkripsi fonètis iku sawijining sistem visual kanggo nggambaraké simbul swara sing kawetu jroning basa wicara. Transkripsi fonètik iki umu dipigunakaké jroning Abjad Fonètik Internasional.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Notasi_fonetis&oldid=884817"