Nohan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nohan ya iku salah siji jeneng dina ing pétungan dina sangawara. Sangawara iki dinggo sajeroning prabot Wuku Padangon, ya iku prabot Wuku sing dumadi saka sangang rupa kanggo meruhi watek manungsa lan kaperluan liyané.[1]. Nohan tegesé rembulan, wateké bungah lan sengsem, asan, kena pitenah.


Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Situs Ki Demang: Watake prabot Pawukon