Noble patria, tu hermosa bandera

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Noble patria, tu hermosa bandera iku lagu kabangsané Kosta Rika.


Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]