Njajah désa milang kori

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Njajah désa milang kori iku paribasan sajeroning Basa Jawa sing tegesé lelungan menyang ngendi-endi.

Uga delengen[besut | besut sumber]