Nineteen Eighty-Four

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Nineteen Eighty-Four utawa 1984 ya iku buku karya George Orwell kang diterbitake ing taun 1949 minangka sapérangan ditulis ing taun 1948. Buku kang nyritakake visi Orwell ing babagan kaanan ing donya taun 1984, ing sajeroning mangsa kakuasan sawijining rezim lan ngamati saben tindak tanduk warga negarané kawiwitan saka kamar nganti panggonan paling wigati.Paniliten kakuasaan ing rezim saka tindak tanduk warga siji lan sijiné nganti jangkep ora ana kang kaliwatan.