Ninón Sevilla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Emelia Pérez Castellanos utawa luwih kawentar mawa jeneng Ninón Sevilla (lair 10 November 1921 - surut 1 Januari 2015), nalika tilar donya umuré 85 taun, iku aktris Mèksiko katurunan Kuba (Aventurera).[1]

Pati[besut | besut sumber]

Ninón Sevilla kena serangan jantung nalika tilar donya.

Réferènsi[besut | besut sumber]